0

Jūsų krepšelis yra tuščias

El.paštas
TERMOMETRAS MAISTUI

Pristatymas per 2-4 d.d.

Vieneto kaina (vnt.): 8,68 € 14,19 €
Pakuotėje (vnt.):1
Dėžėje (vnt.):1
Prekės aprašymas

ELEKTRONINIS TERMOMETRAS MAISTO TEMPERATŪRAI MATUOTI . (-50C~300C)

NESPĖLIOKITE : "AR JAU IŠKEPĖ ?" SPRĘSKITE APIE TAI PAGAL VIDINĘ MAISTO TEMPERATŪRĄ , KURI TIKSLIAI NURODO AR GAMINYS YRA TINKAMAI TERMIŠKAI APDOROTAS. KIEKVIENO MAISTO TEMPERATŪRAI KEPANT AR VERDANT YRA SKIRTINGI REIKALAVIMAI , TODĖL TIK ŽINODAMI TEMPERATŪRĄ GALĖSITE SPRĘSTI.

TEMPERATŪRA  RODOMA PAGAL CELSIJŲ ARBA FARENHEITĄ



Aviena ir jautiena

Kepsniai ir pjausniai


Pjūvis

"Su krauju"

120 to 125 degrees F

Raudonas vidurys ,kraštai rausvi

Lengvai apkepęs

130 to 135 degrees F

Vidurys raudonas , į kraštus ruda spalva

Vidutinis

140 to 145 degrees F

Vidurys rausvas , į kraštus ruda spalva

Vidutinis - apkepęs

150 to 155 degrees F

Rausvos spalvos nėra- šviesesnis vidus

Gerai iškeptas

160 degrees F and above

Visas pjūvis vienodai rudos spalvos


Malta mėsa


160 to 165 degrees F


Vienoda  spalva be rausvo atspalvio



Paukštiena


Vištiena , antiena


165 degrees F


kepama kol iš dūrio tekančios sultys yra be kraujo




Kalakutas
Pastaba:Didesnio svorio nei 5-6kg , rekomenduojama po kepimo palikti orkaitėje apie 60 min prieš pateikiant

165 degrees F


Sultys teka be kraujo - kojos susilaužia nesunkiai




Kalakuto įdaras

165 degrees F




Kiauliena

Kepsniai



Vidutinis apkepimas

140 to 145 degrees F

šviesiai rausvas centras

Gerai iškepęs

160 degrees F ir daugiau

Visas kepsnys vienodai rusvai apkepęs





Kiaulienos šonkauliukai, kiaulienos mentės, ir jautienos krūtininė

160 degrees F ir daugiau

Vidutinis - gerai iškepęs




Dešrelės

160 degrees F

neturi būti ružavos spalvos












Jūros gėrybės

Fish (steaks, filleted or whole)

140 degrees F

flesh is opaque, flakes easily




Tuna, Swordfish, & Marlin

125 degrees F

cook until medium-rare (do not overcook or the meat will become dry and lose its flavor




Shrimp



Medium-size, boiling

3 to 4 minutes

cook until medium-rare (do not overcook or the meat will become dry and lose its flavor

Large-size, boiling

5 to 7 minues

cook until medium-rare (do not overcook or the meat will become dry and lose its flavor

Jumbo-size, boiling

7 to 8 minutes

cook until medium-rare (do not overcook or the meat will become dry and lose its flavor




Lobster



Boiled, whole - 1 lb.

12 to 15 minutes

meat turns red and opaque in center when cut

Broiled, whole - 1 1/2 lbs.

3 to 4 minutes

meat turns red and opaque in center when cut

Steamed, whole - 1 1/2 lbs.

15 to 20 minutes

meat turns red and opaque in center when cut

Baked, tails - each

15 minutes

meat turns red and opaque in center when cut

Broiled, tails - each

9 to 10 minutes

meat turns red and opaque in center when cut




Scallops



Bake

12 to 15 minutes

milky white or opaque, and firm

Broil


milky white or opaque, and firm




Clams, Mussels & Oysters


point at which their shells open - throw away any that do not open


Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai žiūrėjote

TERMOMETRAS MAISTUI
Top
-5,51 €
8,68 € 14,19 €
Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau